Promosi Produk

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Disini saya nak ingin memberi peluang dan membantu usahawan semua untuk mempromosikan produk di blog ini. Walaupun blog ini tidak sehebat blog-blog yang lain tapi sedikit sebanyak boleh membantu apabila pengguna di luar sana mencari produk anda.

Untuk pengetahuan, blog ini banyak membuat review tentang produk kecantikan sebelum ini. Tetapi untuk promosi produk anda, ianya tidak terhad kepada produk kecantikan sahaja. Boleh juga review tudung, pakaian, makanan, online shopping atau sebagainya. Produk mesti Halal.

Bagaimanakah caranya untuk saya review produk anda? Ianya sangat mudah.

Emailkan kepada saya di zuriatiaziz@gmail.com tentang latar belakang produk, cara penggunaan, harga dan kelebihan produk tersebut. Jangan lupa sertakan alamat website, fb, instagram, twitter jika ada. Bagi produk yang perlu saya cuba saya akan bagi alamat kepada anda untuk pos kan produk tersebut.

Mesti ada yang tertanya berkenaan pembayaran kan. Untuk permulaan ini saya bagi harga yang special untuk anda. So siapa cepat dia dapat. Emailkan segera kepada saya. Mungkin ini salah satu cara mempromosi barangan anda dengan kadar yang murah dan cepat.Comments

Popular posts from this blog

Jalan2 Genting Highland

Bersiaran semula