RSS

Tuesday, April 21, 2015

Product Review: Ayus,Miracle Body Lotion


Setiap wanita pastinya menginginkan tubuh badan yang langsing, seksi, mantap dan menawan. Terutama bagi mereka yang telah berumah tangga. Bukan mudah untuk mengekalkan bentuk tubuh semasa anak dara dulu.Banyak produk sekarang yang boleh membantu kita menguruskan badan. Tapi sejauh mana selamat dan kesan produk tersebut? Memperkenalkan jenama AYUS,jenama yang sedang meningkat naik di dalam industri pelangsingan dan pembentukan badan untuk wanita. Antara produk AYUS adalah pakaian dalam pembentukan badan, bengkung mama, mandian herba serta losyen pelangsing badan.



Entry ini aku nak tekankan mengenai salah satu produk AYUS iaitu Miracle Body Lotion. Produk yang terhangat masa kini. Miracle Body Lotion adalah produk untuk menguragkan lemak di badan. Mengadunyi 150ml dan tiada kimia berbahaya yang digunakan.Malah produk ini juga telah berdaftar dengan KKM. So tidak perlu ragu-ragu ketika menggunakannya. 


First thing yang aku buat bila dapat produk ini, aku tengok tekstur dan baunya. Bau dia memang wangi, tekstur pun lembut je. Memang mula-mula tengok color dia lain je, yela selalu lotion color putih. Yang ini color coklat. Nak tahu napa color coklat? Sebab ianya mengandungi Kafein dan Carnitine. 



Cara penggunaannya mudah sahaja. Sapu 2 kali sehari selepas mandi secara membulat dan dengan gerakan ke atas di bahagian-bahagian badan yang bermasalah lemak. Sapu sedikit sahaja, masa sapu memang tak rasa apa-apa. Selepas beberapa jam mungkin akan rasa sedikit panas di bahagian yang di sapu. So agak-agak masa sapu tu, jangan banyak sangat. Pijau bdan nanti. 



Antara kelebihan Miracle Body Lotion: 
1. MIRACLE BODY LOTION merupakan losyen keluaran Malaysia yang pertama berasaskan kopi dengan campuran bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan. 
2.Selain dari mengecilkan serta membakar lemak, ia turut mengandungi minyak pati kacang soya dan capsaicin yang biasa terdapat dalam produk antarabangsa. 
3. Bukan sahaja membakar lemak, membuang angin dan air berlebihan dalam badan, ia juga mengandungi spirulina untuk mengaktifkan kolagen semulajadi untuk kulit yg lebih tegang dan cantik. 
4. Memudarkan selulit (-37%) 
5. Mengurangkan ukurlilit (-38%) 


Jika korang berminat dengan produk ini atau mencari produk pelangsingan dan bakar lemak yang baik tanpa menjejaskan kesihatan korang Miracle Body Lotion adalah jawapan yang dicari. Selamat mencuba! 

Website : www.ayusline.com 
FB : ayusofficial 
Instagram : ayusofficial 
SMS/Whatsapp : 012-4872378 / 012-487 2679
Email : ayusline@gmail.com 
Hashtag:#miraclebodylotion

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.