RSS

Tuesday, March 24, 2015

TGV Cinema Movie Club


Hari tu aku nak beli tiket wayang online kat TGV Wangsa Walk. Sekali bila dah start nak order kena register pula. Ingat register tu biasa-biasa je sekali siap bayar untuk jadi ahli Movie Club. Mula-mula fikir macam malas je nak buat tapi bila try nak proceed tanpa buat Movie Club tu macam tak boleh je. So aku pun surrender sebab memang nak beli online gak.. Takut tiket habis punya pasal. Last-last register gak Movie Club, kena bayar RM28. Movie Club tu ada kelebihan dia, so aku fikir positif jela. Dapat pulangan balik yang bayar RM28 dengan benda lain.


Bila da register, korang leh amik kad dia kat TGV berhampiran. Pastu bila beli tiket korang akan dapat duit balik dari pembelian tiket. Tapi aku tak pasti lagi macam mana nak claim. Mungkin claim kat kaunter. Once korang register je korang akan dapat 2 tiket free dan popcorn. Yang ini aku tak claim lagi gak.. Ada citer best nanti baru guna huhu 


 
Banyak lagi kelebihan, dapat tiket free time birthday, dapat Special Screenings. Memang sesuai untuk kaki wayang macam aku. hehe.. Aku layan aje, lagi-lagi tiket free. Pantang di ajak. huhu. So korang yang rasa macam aku ini rasa tak rugi join Movie Club ini. Berbaloi juga dengan kelebihan yang diorang bagi. Tak sabar aku nak dapat tiket free ini.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.