RSS

Tuesday, February 17, 2015

The Ballroom Bowling Nu Sentral


Tetiba je letak gmbar selfie ni apa hal. hehe Saja je nak tunjuk kerusi belakang tu empuk tau. Semalam aku dengan kawan-kawan mencuba boling baru buka kat Nu Sentral. Terletak kat tingkat 4 The Ballroom nama di beri. Kerlas ayat tu. huhu. Kalau korang tengok kerusi ini apa yang terlintas dalam fikiran? Exclusive tak? Memang exclusive The Ballroom Bowling ini.



Mungkin gambar tadi tak berapa nak nampak kerusinya kan. Ha tngok aku ambil gambar kerusi dia je. huhu. Itu pun nak tunjukkan. Biarlah sebab kat tempat boling yang lain tak nampak pun kerusi macam ini. Tak tahu la lau aku je yang tak tahu. hehe 


 
Yang ini pula lampu kat situ. Rasa macam masuk dalam hotel je. hehe 


 
Trala.. ini lah keadaan sebenar dalam boling tu. Kan aku dah kata exclusive. Macam orang kaya aku rasa. Maklumlah aku ini orang bese-bese je. Bila masuk tempat macam ini agak shock la.. hehe. Tapi patung yang kat depan lane ini memang ganggu skit konsentrasi. Seksi sangat patung ini.. hahahah 


 
Lane dia memang licin beb dan staright la. Ada tempat lane dia kan bengkok dan lantai kesat tapi kat sini lane dia best. 

 
Kalau sakit leher nak mendongak tengok score korang boleh tengok skrin depan mata je ni. 


 
Oleh kerana tempatnya exclusive, air dia pun exclusive juga. Air mineral Spritzer ini harganya Rm5.00 sebotol. Terkejut beruk aku dengar. Mahal gila wei. Lau beli kat luar mau dapat 3,4,5 botol. 


 
Rupa-rupany harga juice pun sama RM5. Silap aku lah tak tanya harga dulu. Kalau tak memang aku beli air mineral ini. 


 
Selain boling ada juga game lain at sini seperti snooker, dart dan karaoke. Oleh kerana tempat pun exclusive so harga pun bertepatan dengan tempatnya. Nnti korang try la main kat sini, rasai ke-exclusive- fan tempat ini. Pergh hancur bahasa, english campur melayu gitu la jadinya.. hehe. Selamat mencuba

1 comments:

CikLily Putih said...

wah kemain kurlass tempat bowling ek

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.