RSS

Thursday, February 19, 2015

TaskV.com peluang kerja dari rumah


Cuba bayangkan korang tak perlu bersesak di awal pagi. Tak perlu pening fikir pasal nursery untuk anak. Tak perlu fikir budget untuk duit minyak dan tol ke tempat kerja. Wah memang best kalau boleh bekerja dari rumah sahaja. Anak depan mata, kerja pun boleh buat anytime. Macam big boss lagaknya. Boleh tentukan sendiri jadual kerja. Yang penting ada laptop, PC, tablet atau smartphone semua kerja boleh dilakukan. Semua ini korang boleh dapat bila register dengan TaskV.com, peluang pekerjaan dari rumah.


 
TaskV.com merupakan medium portal pekerjaan untuk korang mencari pekerjaan secara online dan bekerja dari rumah sahaja. Korang boleh cari kerja dari pelusuk dunia melalui TaskV.com. Yang penting korang mesti tahu berbahasa Inggeris untuk memudahkan komunikasi. Yela kerja nanti datang dari pelbagai negara terutama Amerika, United Kingdom, Canada, negara Eropah & Asia. Kalau tak tahu Inggeris susah sikit la. Takpe apa-apa pun En Google boleh bantu. Jangan risau ye. 

Team TaskV akan kumpul dulu maklumat berkenaan kerja dan mengesahkannya. Pengesahan dilakukan untuk memastikan kesahihan tawaran kerja tersebut dan ia mesti boleh di lakukan secara jarak jauh tanpa perlu datang ke tempat kerja. So once ada kerja baru korang akan dapat email berkenaan kerja yang telah di sahkan kesahihannya. 


Selain dapat bekerja dari rumah, banyak faedah lain yang korang akan dapat melalui TaskV.com.Antaranya ialah 

- Bayaran akan dapat melalui paypal, cek atau lain cara yang di tentukan sama ada oleh majikan atau pekerja 
- Bayaran upah antara $25 - $750 bergantung kepada jenis pekerjaan. 
- Boleh menentukan jadual bekerja sendiri, hanya menggunakan PC, laptop, tablet atau mobile device.
 - Boleh buat pendapatan sampingan. 


Untuk memudahkan korang dapat alert untuk setiap kerja baru yang ada, korang hanya perlu subscribe sahaja. Antara bidang pekerjaan yang boleh di pohon:
- Admin Support 
- Business Services 
- Customer Service 
- Design & Multimedia 
- Networking & IT 
- Sales & Marketing 
- Software Development 
- Web Development 
- Writing & Translation 

Untuk join TaskV.com ini korang perlu menjadi ahli dahulu. Ada 5 plan keahlian yang boleh dipilih. Terpulang pada kemampuan korang. Tapi lebih lama keahlian yang korang beli lagi murah dan menjimatkan. Pembayaran untuk keahlian ini boleh menggunakan PayPal atau kad kredit/debit melalui sistem pembayaran PayPal. 


Yuran keahlian yang di tawarkan: 
1 Minggu - $7.00 ($1.00 sehari) 
1 Bulan - $17.00 ($0.56 sen sehari) 
3 Bulan - $27.00 ($0.30 sen sehari) 
6 Bulan - $37.00 ($0.20 sen sehari) 
Setahun - $47.00 ($0.12 sen sehari) 


Sekarang ini terdapat promosi istimewa dan terhad TaskV memberi diskaun bagi pembelian plan keahlian setahun (Diamond Plan) sebanyak hampir 70% iaitu $14.99 sahaja ($0.04 sen sehari). Banyak dah jimat tu, berbaloi-baloi. Untuk mendapatkan diskaun korang boleh guna promo code di bawah: 

Promotion code: REVIEW 
Sah sehingga 28 Feb 2015 sahaja. 

Apa tunggu lagi,lambat nanti dah tak dapat harga special macam ini lagi. Korang mesti tertanya macam mana nak join TaskV.com ini kan. Senang sahaja. Ikut step seperti di bawah: 
1. Klik link ini http://taskv.com
 
 
2. Isi nama, email dan bidang yang dikehendaki 
3. Sahkan email apabila mendapat emai dari TaskV 


 
4. Isi login info,personal info dan masukkan promotion code. 
5. Buat pembayaran untuk keahlian menggunakan Paypal. Selepas pembayaran boleh akses di mana sahaja. 

Kerja dari rumah ini memang sesuai untuk semua terutama suri rumah. Ini juga boleh jadi sumber pendapatan tambahan untuk korang. So kepada sesiapa yang mencari duit lebih boleh cuba TaskV.com. Semuanya di hujung jari anda.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.