RSS

Monday, February 2, 2015

‘Pelamin Fantasia’ ,Tajaan perkahwinan oleh Astro


Idamkan perkahwinan 'Wedding of the year'? Perkahwinan grand macam artis? Dan yang paling best perkahwinan di taja? Siapa yang tak nak majlis sebegini kan. Apakan daya duit tidak mencukupi so boleh buat yang yang mampu jela kan. Tapi ini memang berita baik untuk sesiapa yang ingin berkahwin pada tahun 2015. Sebab apa korang boleh dapat merealisasikan impian perkahwinan korang dengan menyertai program ‘Pelamin Fantasia’ anjuran Astro. Pergh dapat kahwin free tu.Nak tahu macam mana nak join,jom check it out



Cara-cara ujibakat :
Online - Youtube 
Langkah 1 : Rakam 1-3 minit video pasangan bercerita tentang: 
• Mengapa perlu ASTRO taja perkahwinan mereka 
• Apa yang menarik dan unik tentang perkahwinan ini (Perkahwinan Idaman ) 

Langkah 2 : Calon pasangan perlu muat naik video itu secara online di Youtube dan kongsi URL video Youtube ke email kami : pelaminfantasia@astro.com.my 

Ujibakat Terbuka 
Anda juga boleh sertai ujibakat terbuka Pelamin Fantasia seperti berikut : 
Tarikh : 14 & 15 Februari 2015 
Tempat Ujibakat : Pullman Putrajaya 
Pendaftaran bermula pada jam 9 pagi hingga 2 petang 
Untuk maklumat lanjut mengenai ujibakat Pelamin Fantasia , layari Facebook Astro Gempak : www.facebook.com/PortalAstroGempak 

Artikel berkaitan: http://www.astrogempak.com.my/ArticleDetails/tabid/597/ArticleID/145896/Pelamin-Fantasia-Jom-Throwback-Wedding-Of-The-Year-Selebriti.aspx#.VM2mxSXIdH4.facebook 

Mesti seronok lau dapat perkahwinan ditaja ini. So apa lagi, cubalah mana tau rezeki nak kahwin kan. Save duit korang.

1 comments:

aquarius Betty said...

Boleh sy tau ble tarikh tamat pelamin fantasia .

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.