RSS

Thursday, February 26, 2015

5 barang yang best beli di Lazada


Lazada merupakan shopping online yang tidak asing lagi di Malaysia. Harga memang berpatutan dan barang berkualiti. Nak-nak bila tiba time perayaan promosi memang dahsyat. Rasa semua benda nak beli. Time hari biasa pun promosi macam-macam, sale sampai 50% inikan time perayaan kan. Kalah harga jualan kat shopping mall tu. Yang penting ada duit. Nak beli apa pun boleh. Apa barang yang korang selalu aim bila buka Lazada? Mesti ada favourite item kan. Aku dah confirm item yang ada sale dan promotion. Jimat duit beb.



1. Untuk yang menggunakan smart phone, mengadap internet 24 jam di mana jua powerbank memang amat penting. Kemana sahaja harus di bawa. Dah kira nyawa handfone tu. Kat Lazada sekarang memang banyak promosi untuk powerbank ini. Lagi-lagi brand pineng ini, sampai pening nak pilih yang mana satu. 


Harga memang berbaloi kalau korang beli sekarang. Color pun ada macam-macam, pilih je yang menjadi pujaan hati. huhu 



2. Yang ini mesti meneruja hati para isteri, ibu dan wanita di luar sana. Bukan wanita sahaja malah lelaki yang minat memasak khususnya pasti tidak akan keruan bila tengok harga sebegini. Mana nak dapat wei, bukan selalu ada promosi murah sebegini. Kalau tak dapat beli set sebegini aku akan beli yang macam kat bawah ini. 



Kuali dan periuk sebegini kat luar harga boleh cecah ratusan tu. Tengah ada promosi apa lagi cepat-cepat grab. Ini kalau orang yang baru kahwin memang sesuai sangat beli. 



3. Skirt ini pun antara barang yang aku akan beli di Lazada. Sebabnya aku memang tak banyak ada skirt dan nak dapat harga skirt macam ini memang payah. Ada tu ada tapi kualiti biasa sahaja. 



4. Bila ada skirt mestilah ada baju. Perempauan memang gitu lah kan. Tak sah kalau tak beli pakaian ini. Baju walaupun dah penuh almari tetapi bila keluar rumah still tak tahu nak pakai baju apa. So untuk padanan skirt tadi kalau match dengan baju ni ok tak. Kalau tak ok pakai dengan sleaveless dress atau jeans pun ok. Jahitan bunga tepi bahu tu memang menarik perhatian. 



5. Benda terakhir yang best akan aku beli kat Lazada ialah handbag. Baru lengkap semua kan, bergaya gitu. Handbag ini pula ada macam-macam size, pilih aja mana yang sesuai dengan pakaian dan tempat korang nak pergi. Kalau tak nak design macam ini, design bag bawah ni pun ok. 



Ini siap ada keychain teddy bear tu. Memang berbaloi kalau beli. Package tu 4 in 1. Kalau korang apa 5 barang best yang akan korang beli di Lazada. Masing-masing ada pilihan tersendiri kan. Selamat membeli belah 

Korang boleh cek produk ini di Lazada. Ini adalah entry untuk ShopCoupons Blogger contest. Dihoskan oleh ShopCoupons.Lazada voucher ditaja oleh Lazada Malaysia.

1 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.