RSS

Monday, January 12, 2015

Product Review: Sireh Emas PhytoNLC - Active Night Repair Serum


Aku nak tanya korang sebelum tidur selalu korang buat apa untuk penjagaan muka? Pakai beduk sejuk ke, mask ke, ke tak pakai apa-apa.Kalau nak muka berseri bila bangun tidur nanti kenalah pakai sesuatu. PhytoNLC - Active Night Repair Serum adalah produk yang sesuai di gunakan sebelum tidur. Kelebihannya korang akan alamilah keajaiban ketika bangun di awal pagi dengan wajah lebih cerah berseri, gebu. Fulamak macam tak percaya je ini.



Aku dah try produk ini,fisrt thing bau dia memang wangi. Jangan risau suami mesti suka. huhu Bila pagi bangun muka tak rasa kusam. Lebih segar walaupun belum basuh muka. Ibu kat rumah boleh cuba produk ini sebabnya kadang-kadang pagi dah bangun buat susu semuakan. Rasa segar sikit kulit tu walaupun mata mengantuk, ha kan. 



PhytoNLC Active Night Repair merupakan produk pertama di Malaysia menggunakan teknologi Nanosturctured Lipid Carrier atau juga dikenali Nanoparticle Lipid Carrier (NLC). Teknologi NLC merupakan teknologi penyampaian bahan aktif termoden dan terkini yang menggunakan bahan lipid semulajadi berskala nano untuk menyampaikan bahan aktif yang dihasilkan melalui proses SFE 'super critical fluid extraction' dengan lebih kesan ke dalam lapisan sel-sel kulit. 



Gabungan proses nanoparticle lipid carrier (NLC) dan teknologi bio-aktif adalah sangat berkesan untuk meningkatkan kesihatan kulit, kadar elastisiti kulit dan keremajaan kulit. Ia bertindak dengan sangat berkesan pada waktu malam ketika sedang tidur lena dimana berlakunya penyerapan bahan aktif jauh ke dalam kulit dan seterusnya memperbaiki tona warna kulit, merangsangkan proses rejuvenasi dan meningkatkan ketahanan kulit. Ia juga dapat mengekalkan kelembapan dan kecantikan tekstur kulit di siang hari serta mengawal hidrasi kulit ketika di malam hari. Hasilnya adalah kulit menjadi lebih cerah, halus, anjal, tegang dan berseri. 

Kelebihan lain PhytoNLC - Active Night Repair Serum 
- Merawat keradangan akibat alahan kosmetik 
- Meremajakan sel kulit 
- Melembapkan dan menganjalkan kulit 
- Menghilangkan kulit kusam 
- Mengatasi masalah hiper-pigmentasi seperti melasma, jeragat dan tompok gelap 
- Anti kedutan 
- Anti penuaan 
- Mengecilkan pori 



Jangan taku kesan sampingan lain kerana produk ini telah terbukti bagus. Produk ini telah dinobatkan anugerah. Bukan 1 atau 2 tapi tiga, antarabangsa lagi tu. Hebat bukan produk ini. 

Kaedah Penggunaan : Bersihkan wajah dari kesan alat solekan dan kekotoran. Sapukan nipis dan rata di seluruh bahagian muka dan bawah dagu. Urut perlahan sekitar muka sehingga serum menyerap seluruh wajah . Lakukannya setiap malam sebelum tidur. 

Kalau rasa sibuk siang hari tak sempat nak jaga kulit, ambil masa sedikit sebelum tidur gunakan produk PhytoNLC - Active Night Repair Serum. Ala bukan lama pun tepek sekejap je siap. Buat lepas anak telah tidur takde sapa kacau kan.. huhu 



Harganya hanya RM165 untuk Semenanjung Malaysia dan RM170 untuk Sabah dan Sarawak.Jika berminat dan hendak mengetahui lebih lanjut tentang produk ini boleh layari laman web dan no telefon seperti di bawah:  

PHYTO NLC – Active Night Repair Serum 
Website : http://sihatdananggun.com/ 
Contact : 0182106625 

SELAMAT MENCUBA!

2 comments:

CikLily Putih said...

cam bagus je produk ni, kebetulan k lily tgh cari night cream gak ni

*JacQueliNe* said...

Quite attractive ya :D

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.