RSS

Tuesday, December 23, 2014

Menangi voucher Lazada sebanyak RM100


Berita baik untuk semua terutama yang kaki shopping online di Lazada. ShopCoupons sedang mengadakan contest Year End Competition. 3 orang pemenang akan mendapat RM100 voucher shopping Lazada setiap seorang. Tiada harga minimum untuk menggunakan voucher tersebut. Akhir-akhir tahun ini kan macam-macam promosi ada, barang pula murah-murah. Kalau dapat voucher RM100 ini macam-macam boleh beli tau. Jimat dulu u alls.


Cara nak sertai memang mudah: 
1. Klik link ini http://a.pgtb.me/cgkxv5 
2. Jawap soalan seperti di atas. Senang sangat soalannya, budak kecil pun boleh jawapkan. huhu 
3. Isi Nama dan email korang. Then klik button 'Go To Step 2' 
4. Pilih kagetori untuk voucher kupon tu. Korang nak guna untuk beli apa. Untuk fashion ke, camera ke, games ke, mobile ke. Ikutla citarasa korang. 
 5. Tunggu pengumuman untuk pemenang. 

Tarikh tutup: 29 Disember 2014 
Voucher sah sehingga :18 May 2015 

Mana tahu rezeki korang, dapat menang voucher ini. Apa tunggu lagi jom join contest ini. Selamat berjaya!!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.