RSS

Friday, December 26, 2014

Hijabs and Beauty Expo & Fashion Lifestyle Fair MId Valey 26-28/12


Hujung tahun ini sale memang banyak, pergi shopping mall mana-mana kedai pun ada sale tak kira diskaun banyak ke tak kan. Hijabs and Beauty Expo & Fashion Lifestyle Fair berlangsung selama 3 hari mulai 26-28/12/2014 bertempat di Midvalley Hall 1 dan Hall 3. So tadi sempat aku terjah apa yang menarik kat sana. Mula-mula nak serbu Hijabs and Beauty Expo je tiba-tiba ada pula Fashion Lifestyle Fair bersebelahan hall ni. Apa lagi singgah sebentar la. huhu. Lets check it out apa yang ada, tapi majoriti tudung dengan produk kecantikan. Dress dengan blaus pun ada juga.

 
Siap ada casting untuk jadi model majalah NUR dengan DARA. Kalau ada yang rasa nak try jadi model leh casting ye. 


 
Zawara ini mana-mana festival pun ada je. Yang kat Mid Valey ini diorang wat sale mana-mana dress pun harga RM99 sahaja. 


 
Ada booth test produk percuma tu.Tapi harga boleh tahan juga la. huhu 


 
Aku terpengaruh beli cosmoderm ini ada 20% less. Harga mampu milik belas-belas je.huhu 


 

Yang ini pula Fashion Lifestyle Fair di Hall 1. Aduh kat sini semua ada, baju, kasut, seluar, minyak wangi, baju baby dan macam-macam lagi la. Kebanyakan 50%-70% memang rambang mata wei. Yang penting duitnya la huhu 


 
Korang sedia duit secukupnya, kalau nak cuci mata je kena tahan nafsu betul-betul tau. hehe. Selamat bershopping!!!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.