RSS

Sunday, December 14, 2014

Ekspo buku 2014 PWTC 10- 14 Disember


Ekspo buku ini bermula dari 10 hingga 14 Disember. Aku sempat juga terjah ekspo ini pada hari Sabtu. Anyway ini first time aku datang ke PWTC. Senang je nak ke sini naik lrt berhenti betul depan PWTC. Terus terang aku ni memang tak suka sangat membaca buku, huhu tapi nak juga tahu kemeriahan ekspo kali ini. Jom kita usha apa yang ada kat sana.






Boleh bergambar dan dapat autograf dari penulis sendiri. Ramai juga penulis muda, lelaki pun ada macam tak percaya.



Boleh juga bergambar dengan artis yang berlakon drama dari adaptasi novel







0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.