RSS

Saturday, November 15, 2014

Meraikan krismas dengan barang dari Marks & Spencer


Sempena Krismas yang bakal menjelma nanti,Mark & Spencer (M & S) mengeluarkan barangannya bertemakan 'Magic & Sparkle'. Sudah bertahun-tahun M & S Malaysia menawarkan pelbagai pilihan untuk hadiah Krismas kepada pembeli Malaysia. Musim Krismas di M & S pada tahun ini akan diisi dengan 'Magic & Sparkle' , di mana anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk percutian anda lebih istimewa. M & S telah dipilih sendiri pilihan yang fantastis mewah, menyenangkan dan hadiah yang berpatutan untuk memberi inspirasi, semangat dan menikmati menjelang musim perayaan. Pelbagai barangan khas yang disediakan sempena krismas nanti.


Terdapat cookies dan coklat ditempatkan dalam reka bentuk timah eksklusif boleh dijadikan sebagai hadiah kepada yang tersayang. 


 
Untuk wanita di luar sana, pelbagai jenis pakaian yang disediakan dari dress, top, shirt dan juga blaus 

 
Macam-macam design yang ada. Pastinya rambang mata untuk memilih. 


 
Bagi yang lelaki pula terdapat shirt dan suit. Tidak lupa aksesori seperti tali pinggang dan oval cufflinks. 


 
Kepada peminat Hello Kittty terdapat barangan exclusive yang boleh anda dapatkan. Nak jadikan hadiah pun boleh. Yang ini Hello Kitty Coin Purse. 


 
Yang ini Hello Kitty Lip Gloss Gift Set memang sesuai diberi kepada seseorang. 


 
Untuk kecantikan pula ada Alice & Eliza Hand Cream. Alice & Eliza Lip Balm boleh juga didapati di Mark & Spencer. 

Koleksi krismas M&S ‘Magic & Sparkle’ boleh didapati di M&S outlets di Malaysia: Suria KLCC, One Utama, The Gardens Mall, Sunway Pyramid, Paradigm Mall yang baru dibuka KOMTAR JBCC. 

Untuk info lanjut berkenaan M&S Malaysia, boleh layari: http://www.facebook.com/marksandspencermalaysia atau http://global.marksandspencer.com/my/

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.