RSS

Wednesday, November 26, 2014

L’Oréal Paris Keratin Smooth 72H


Produk rambut Loreal yang sedia ada Fall Repair 3X, Total Repair 5, Extraordinary Oil, Smooth-Intense, Re-Nutrition, Nutri Gloss Light dan Color-Vive merangkumi semua masalah rambut dari kerosakan, keguguran dan menjaga rambut berwarna. Terbaru Loreal menghasilkan L’Oréal Paris Keratin Smooth 72H. Ini untuk menjadikan rambut lebih smooth dan sihat menampakkan keseksian rambut. Wow!!! Nak tahu yang korang boleh buat treatmemt rambut ini dirumah je. Yang penting beli set Loreal ini.


Cuba bayangkan rambut korang macam gambar kat atas ini. Lepas ini tak payah bayang lagi, korang punya rambut memang boleh jadi macam ini dalam masa 3 hari sahaja. 


 
MICRO-KERATIN TECHNOLOGY dalam Keratin-Smooth 72H, teknologi yang digunakan oleh professional mengandungi dua amino acids dan spesifik polimer. Teknologi ini adalah cara untuk smooth permukaan rambut. Selain itu kaya oleic acids, the Camelia Extract merawat dan melembutkan rambut. 


 
KERATIN-SMOOTH 72H 1 MINUTE PERFECTING MASK : RM27.90 200ml 

3 kepentingan hair mask: 
1. Melembutkan rambut 
2. Menyuburkan rambut 
3. Menyuburkan gentian rambut 

Cara guna: Sapu pada rambut. Kemudian perap guna tuala (warm) atau guna penutup kepala mandian (dlm 15minit). Ini untuk membantu produk menembusi lebih mudah. Bilas dengan air sejuk untuk membuat rambut lebih berkilat. 


 
KERATIN-SMOOTH 72H FRIZZ ERASER : RM34.90 100ml 
L’Oréal Paris’s spray yang pertama dengan MICRO-KERATIN TECHNOLOGY untuk membantu merangsang rambut dan mengawal rambut ikal.Tiada kulit berminyak, tidak berminyak, tidak ada sensasi berat. Kesannya bertahan sehingga 3 hari! 


 
KERATIN-SMOOTH 72H SHAMPOO : RM10.90 170ml, RM15.90 330ml. 
The Keratin-Smooth 72H juga termasuk syampu dan perapi untuk membantu mendapatkan the right track for a frizz-free hair routine. 


 
FALL REPAIR 3X ANTI-HAIR FALL TREATMENT : : RM45.90 untuk 6 bottles x 8ml setiap satu 
Tahu tak korang yang setiap hari purata antara 100 hingga 150 rambut kita akan gugur. Loreal memperkenalkan produk ini dan boleh menyelamatkan sehingga 1,600 rambut sebulan. 90% mengurangkan rambut gugur. Caranya mudah hanya sapu pada kuli kepala dan massage kepala. Lakukan sekali seminggu sahaja. 


 
EXTRAORDINARY OIL : RM39.90 
Produk ini pula untuk melembut, menghalus, dan menyihatkan rambut. Kaya dengan lotus oil, chamomile oil, tiare flower oil, dog daisy oil, rose oil dan linseed oil. 


 
TOTAL REPAIR 5 EMERGENCY CARE SPLIT-END SEALER : RM9.90 15ml 
Produk ini pula khas untuk rambut rosak dan bercabang. Lepas ini tak payah nak gunting rambut korang yang bercabang tu. Hanya gunakan sahaja Total Repair 5 Split-End Sealer membantu memeterai hujung rambut bercabang. LAK1000 ingredient baru,menyusup teras rambut untuk membantu mengukuhkan struktur rambut yang rosak dari dalam. 

Selamat DIY treatment di rumah!!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.