RSS

Tuesday, November 11, 2014

Jakel Kuala Lumpur diskaun sehingga 85%


Berita hangat ini untuk semua warganegara Malaysia. Gempak betul kan berita ini. Aku memang nak war-warkan yang Jakel Kuala Lumpur di Jalan TAR tengah buat promosi besar-besaran. Jualan pengosongan kedai sampai licin katanya. Jakel akan berpindah ke bangunan baru. Wanita-wanita yang dengar ini memang senyum sampai telinga kan.



Aku tahu korang mesti tak sabar nak pergi serbukan. Mana taknya harga memang murah gila. Langsir boleh dapat RM3.00 semeter dari harga RM9.90. Memang boleh belilah kan. Yang penting ongkosnya ada. Diskaun bermula dari 60% sehingga 85% bermula dari 7 Nov 2014- 4 Januari 2015. So pada mereka yang duduk di luar kl ada banyak masa untuk korang plan serbu jakel ini. Tak lama lagi kan cuti sekolah dah. Aku pun belum berkesempatan nak pergi ini. Pergi lagi cepat lagi bagus sebab nanti yang tinggal tak menepati citarasa pula. Ok girls selamat bershopping ye.

3 comments:

hazman fadzil said...

confirm ramai yang tak sabar tunggu ujan bulan / time gaji kan....

macikz konah said...

Hello awak! lain kali tegurlah saya!

Julia Johari said...

Tau bos akak ada inform dah...tp kak ju jenis suka beli yg ready made...langsir pun suka ready made...ish murah cm ne pun kenapa la malas nak beli kain pasang hahahhaha...adik zu beli tak?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.