RSS

Tuesday, November 25, 2014

Hair treatment ala spa bersama Loreal


Minggu lepas aku dapat merehatkan minda dan badan dengan join hair treatment ala spa dengan Loreal. Anyway thank to CiklilyPutih yang invite aku. Lama aku tak pergi event Loreal ini. Rasa terubat rindu huhu. Pada hari ini kitorang telah dilayan ibarat puteri cewahh. Blogger yang datang pada hari ini dapat merasa sendiri treatment rambut dengan menggunakan produk Loreal Keratin Smooth 72H.



Selain itu ada juga set makeup Loreal yang boleh kitorang guna lepas treatment. Kira untunglah sapa yang pergi dating lepas event ini. huhu 


 
Pencuci muka, masker, makeup removal semuanya ada. Of cosla sebelum nak treatment bersih muka bersih-bersih dulu.. huhu. 


 
Sambil tunggu giliran untuk di manjakan, boleh menjamu selera lagi tu. Macam rumah sendiri i alls rasa. 


 
Untuk mengelakkan baju kami basah, dah siap sedia bathrobe untuk kitorang. Amboi special betul la, memang rasa cam kat spa. 


 
Mula-mula kitorang cuci rambut dulu. Memang best time ini aku rasa nak terlelap je. Then di letakkan masker dan diperap selama 10 minit rambut tu. Then bilas semula rambut. Kemudian rambut digayakan dengan kesesuaian muka kita. Lupa pula anyway ni customzie treatment di mana diorang akan buat treatment based on prioritize masalah rambut kita. So aku ini mengalamai masalah keguguran rambut. Lepas rambut aku kering diorang letak Loreal Fall Repair 3x untuk menguatkan rambut dar akarnya. Dalam gambar ni CiklilyPutih yang sedang di treatment rambutnya. Kelas u alls macam artis bila tengok hasilnya. 


 
Anyway ini semua korang boleh buat dirumah je. Yang penting ada produk Loreal. Sambil korang treatment rambut boleh juga join Loreal Beauty Countdown contest bila beli barang Loreal RM20 ke atas. Mana tahu tuah dapat menang hadiah utama sebuah kereta bernilai lebih dar RM100,000. 


 
Korang mesti confius kan kalau beli barangan untuk rambut ini. Memang macam-macam ada tapi tak tahu kegunaannya. Gambar atas ini adalah set produk Loreal untuk masalah-masalah rambut yang dihidapi. Pasni kalau korang ada masalah rambut seperti gugur cari je set Fall Repair 3x. Tak payah pening-pening lagi ye. Harap lepas treatment rambut korang akan sihat dan cantik.

1 comments:

Misz-ella Ismail said...

Best kan dik. Kk ella pun pergi. Tp blm buat entry lagi.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.