RSS

Tuesday, October 28, 2014

Zespri’s 14-Day Challenge - Hari Kedua: Nikmati Zespri Green Kiwi


Oleh kerana aku dah involve dengan Zespri’s 14-Day Challenge, so hari-hari kena berusaha makan Zespri Green Kiwi. Disebabkan kekangan masa, so aku tak sempat la nak cari menu best untuk kiwi ini lagi. Aku just makan macam tu je. Itu pun dah best dah.


Apa susah sangat kan basuh kiwi tu ambil pisau potong dua.


Gelojoh muka tu. Tak sabar sangat dah tu. Lepas dah potong apa lagi, ambil sudu korek isi dia.


Then apalagi ngap masuk mulutlah. Sedia tisu awal-awal, air dari kiwi ni mungkin akan meleleh nanti. Sedapnya hingga menjilat jari tau.


Rajin skit potongla kulit then potong kecil. Ini dah taraf menunjuk ni. hahaha. Korang pun boleh ikut sama Zespri’s 14-Day Challenge. Pergi dapatkan segera Zespri Green Kiwi di pasaran. Baik untuk kesihatan.


Facebook:https://www.facebook.com/ZespriMY
Twitter: https://twitter.com/ZespriSEA
Instagram:http://instagram.com/zesprisea
Youtube:Youtube

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

Mmg sedap

Hana Syed said...

Makan gitu pun sodap.. Biasa kalau beli zespri dia bagi sudu hijau yg 2 in 1 blh jadi pisau potong kiwi tu.

Julia Johari said...

woooo kena cuba dah ni...ish musim kiwi kot ni pakat ramai2 buat entry kiwi hehehhehe

Other Site said...

Nampak sedap. Masam tak? Hehe.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.