RSS

Tuesday, October 14, 2014

Umur meningkat satu lagi angka


Alhamdulillah syukur atas nikmat yang diberikan kepada aku, dapat aku bernafas di dunia sehingga hari ini. Anyway hari ni genap umur aku yang ke tutttt.. rahsia. hahaha. banyak dah angka cuma belum 3 series lagi la. Tapi kalau nak tiup lilin, mau penuh satu kek tu dgn lilin.Bila dengar 3 series risau gak, bukan apa risau tak bertemu jodoh lagi masa tu. Mudah-mudahan dipercepatkan jodoh aku, amin.


Terima kasih kepada semua yang wish birthday dan mendoakan sempena hari lahir aku ini. Semoga apa yang di ucapkan menjadi kenyataan, amin. Bila tengok kek rasa teruja pula kan, takde sapa nak bagi aku kek ke.. hehehe.. Sempena birthday aku, aku harap hidup aku lebih bahagia dan sempurna di masa akan datang. Lastly, HAPPY BIRTHDAY to me.. hehe

2 comments:

Hana Syed said...

Salam perkenalan, semoga dipertemukan dengan jodoh yang baik. Jgn risau just enjoy your life.

Julia Johari said...

Assalam dik zuri...happy birthday ye dik...still awet muda tau...nanti masuk group 3 series inform akak ye...kita jadi sebaya...no more say kakak ju hahahahhahha ngada sgt kan...eh cantik lah dik pakai shawl tu ajar kan hehehhe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.