RSS

Tuesday, October 14, 2014

Top dan dress menarik di Emceecouture.com


Wah cantikkan jacket ini. Aku macam dah terpaut dengan design jacket ini. Mana taknya, dia 2 in 1. Boleh pakai samada color hitam atau kelabu. Coraknya klasik dan kontemporari. Kain dari cotton, fully lined dan tidak stretch. Sesuai ke pejabat mahupun bersiar-siar.



Dress ni pun cute. Dibuat dari stretch lycra. Saiz dari xs ke m. Terdapat 2 warna merah dan hitam. Harga RM79 



Peplum top ini pun menarik perhatian aku. Sesuai juga digayakan bersama palazzo dan skirt. Mesti yang si pemakai nampak cute. Terdapat saiz xs, s dan m. Harga sale sekarang hanya RM39 sahaja. 



Ombre kaftan ini memang sesuai untuk semua walaupun berbadan besar. Free saiz. Terdapat 2 warna purple/white dan turqoise/purple. 



Banyak lagi top dan dress yang menarik di Emceecouture.com. Rambang mata ini nak pilih yang mana. Sesiapa yang berhajat nak beli di Emceecouture.com, korang boleh dapatkan potongan sebanyak 15% untuk mana-mana baju under ready to wear. Gunakan diskaun kod ini untuk harga lebih murah. Apa tunggu lagi.. Jangan lepaskan peluang ini sebelum berakhir pada bulan hadapan (november 2014).

1 comments:

Mad Parihh said...

blogwalking . jangan lupa singgah :) http://blogparihh.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.