RSS

Friday, October 10, 2014

Tampil bergaya dengan aksesori di Poplook.com


Mencari-cari aksesori yang sesuai digayakan dengan baju? Tak payah risau nak cari kat mana, jawapannya ada di Poplook. Saja google tadi jumpa pula page ini.Pelbagai aksesori yang disediakan di sini. Ada handbag, gelang, tali pinggang, rantai. Memang sesuai dipakai ke majlis, shopping kompleks, pergi kerja pun boleh. Jom tengok apa lagi yang ada.



Cantikkan rantai ini. Aduh silau mata tengok. Harga pun murah je. Baru RM19.00 


Gelang ini pun menarik. Nasib baik tangan aku ini kecil. Kalau tak lama aku beli ini. Gelang ini harganya RM23.60 



Nak nampak versatile sikit, nampak macam artis aku rasa hairband a.k.a cekak ini memang gorgeous. Sesuai dengan harganya RM141. Tengok batu-batu tu jela kan. Muslimah bertudung pun sesuai pakai. 



Belt ini pula boleh dipelbagaikan gayanya. Ikut kesesuaian baju. Nak bagi reben depan boleh belakang boleh. Ini RM34 sahaja. Rasa teruja nak beli? Di sini ada diskaun kod untuk dapatkan potongan harga sebanyak 20%. Wah.. apa tunggu lagi. Grab sekarang. Lagi murah la harga lepas diskaun. Potoangan ini berlansung sehingga 31 Oktober 2014.

1 comments:

nida-razak said...

ada diskaun code..banyak tu 20% hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.