RSS

Friday, October 17, 2014

Macam-macam ada di Zalora.com.my


Zalora nama yang tak asing lagi. Antara online shopping yang terhangat di Malaysia. Apa yang buat diorang terhangat, sebabnya produk yang pelbagai dan servis yang bagus. Macam-macam baranag dan jenama yang kita boleh beli kat Zalora. Tak payah susah-susah nak pergi shopping mall. Semuanya dihujung jari anda. Moh kita tengok apa yang ada kat Zalora ini.



Wah pelbagai jenis kasut yang kita boleh dapati kat sini. High heel ada, sport shoes ada, sandal ada, sneakers ada. Kira cari jela apa yang korang nak, mesti ada punya. Banyak brand terkemuka yang dijual disini antaranya Alfeo Raldo, Vincci,Puma, Power, Converse dan banyak lagi. 



Dari kasut beralih kepada baju wanita. Aku memang selalu cuci mata kat sini. Cantik baju-bajunya. Rambang mata wei. Harga dari puluh ringgit ke ratus ringgit ada. Depends kat budget korang. Baju muslimah, dress, top, baju kurung, seluar dari pelbagai brand memang akan buat korang susah nak buat pilihan.. huhu 



Bukan baju perempuan je yang ada, baju lelaki pun ada. Macam-macam pattern baju ada, t-shirt,kemeja, baju melayu, sweater. 


Kepada yang suka kumpul beg baru atau nak cari beg baru, sini macam-macam jenis beg ada. Sling bag, backpack, handbag, purse semuanya ada di Zalora. Nak cari backpack untuk travel memang banyak kat sini, macam-macam corak,color dan design. 



Actually, ada lagi barang seperti jam, aksesori, sephora yang boleh didapati di Zalora. Korang boleh tengok nnti. Cuma aku nak bagitahu yang jenama Mango tengah buat sale kat Zalora ini. Sale sebanyak 30% bermula dari 16 hingga 22 Oktober 2014. Kalau ada yang berkenan dengan barang Mango tu cepat beli selagi sale masih ada. Jangan nyesal pula bila sale dah habis.huhu 



Kepada sesiapa yang nak beli barang kat Zalora ini, korang boleh dapat kan sale sebanyak 21% dengan menggunakan diskaun kod ini. Sebarang barang walaupun ada sale. So kalau nak lagi jimat beli barang Mango, ada 30% + 21%=51% sale. Sale ini hanya valid sehingga akhir bulan 10 ini sahaja. Cepat-cepat...Apa tunggu lagi..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.