RSS

Monday, September 29, 2014

Produk Review: Cantik Berseri Dengan Seri Emas


Alhamdulillah, terpilih untuk review produk sabun muka Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung). Memang teruja rasanya. Sudah seminggu aku menggunakannya dan amat berpuas hati. Paling best pasal produk ini ialah sabun buatan tangan yang diperbuat dengan 50% campuran madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima, ia 100% halal keluaran dan hak milik penuh bumiputera.



Dalam masa seminggu apa yang aku nampak, jerawat yang baru tumbuh cepat mengecut. Nampak gambar kat atas ni, punya besar jerawat aku tumbuh kat hidung tu. Dalam masa 2 hari hilang jerawat bila guna produk ini. Seronok rasanya bila dah tak nampak cam badut lagi.. hehe.. 



Senyum lebar aku bila hilang jerawat tu. Selain itu bila pakai sabun ni, muka aku memang rasa lagi segar dan rasa lembap je. Muka berminyak pun dah kurang. Ini baru pakai seminggu belum sebulan, setahun. Rasanya lagi lama leh cantik cam duta Seri Emas, Felixia Yeap agaknya.. hehe mana tau kan. 



Banyak lagi kelebihan menggunakan Seri Emas, antaranya: 
1. Untuk mereka yang ada resdung, deria bau kembali normal dalam masa 5 hari. Hidung berhesin, tak berair dan pernafasan kembali normal. 
2. Untuk mereka yang migrain, migrain hilang dalam masa seminggu. 
3. Untuk mereka yang ada kelemumur, dalam masa seminggu kelemumur hilang. 
4. Untuk mereka yang jerawat dan berparut, jerawat dan parut hilang dalam masa sebulan 
5. Untuk mereka yang elergik makanan laut, masalah jerawat hilang dalam 1 minggu. 



Cara penggunaan: 
Sapukan sabun pada tangan. Gosok ke muka secara putaran menaik. Seterusnya bilas dengan air. Sekiranya mengalami gatal-gatal hidung, gosok lebih lama di bahagian kiri dan kana hidung. Biarkan dalam 2-3 minit kemudian baru bilas dengan air. Gunakan pagi dan malam untuk mendapatkan hasil optimum 



Untuk pembaca blog yang dicintai ini, korang sangat beruntung kerana berpeluang untuk mendapatkan sample produk ini. Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba Seri Emas boleh layari http://eepurl.com/2wPmD. 

Jangan risau produk ini dijamin halal dan harga RM60 dan RM100. 

Cara pembelian melalui sms: sms BB60 ke 0132298329. 

Untuk maklumat lanjut dan terkini, sila kunjungi Seri Emas Fanpage di www.facebook.com/seriemasmy atau Website Seri Emas di http://seriemasbeauty.com/

1 comments:

akuzle ayu said...

Akak pun dah terima produk SE ni hanya belum mula pakai. Nak habiskan sabun yg ada n ngah pakai now ni dulu. Mmg selesa sangat bila jerawat dah kecut kan?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.