RSS

Friday, August 29, 2014

Mengalahkan outdoor pengantin


Ahad lepas aku dengan ofismate pergi maklis perkahwinan rakan kami di Putrajaya. Memang havoc rasanya. Yela bila ramai-ramai jumpa mana tak nya. Tapi yang paling best bukan hanya dapat jumpa pengantin tapi kami ini ada fotografer tersendiri. Ambil gambar sakan sorang-sorang. Macam model u alls. Dah orang nak ambil gambar kan apa lagi pose jela. huhu



Best betul kalau orang profesional amik gambar tanpa bayaran. huhu..Tak nak cakap banyak layan jela gmbar ni. Sebelum tu selamat pengantin baru kepada kawanku Syamin dan pasangan. Semoga bahagia hingga ke syurga. 


 

Ini jela yang aku boleh kongsi.. hehe.. Tapi memang suka sangat dengan gambar-gambar ini.. Macam retis i alls. anyway fotografer kami ini ada buat servis fotogrefer untuk tunang,perkahwinan dan sebagainya. So kalau ada yang masih mencari fotografer untuk kahwin i recommend fotografer ini. Gambar yang di ambil memang cantik. Korang boleh terjah facebook Warisan Photography untuk keterangan lebih lanjut.

1 comments:

Ira said...

wah.. cantik..mcm retiss..
siapa zuriey? bdk opis kita ke?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.