RSS

Wednesday, July 2, 2014

Product Review: Collection Cosmetic Hotlights Lipgloss


Hari ni aku nak review salah satu produk dari Collection Cosmetic, Hotlights Lipgloss. Kalau korang tengok gambar kat atas ni ada pelbagai color Hotlights Lipgloss. Ada color sweet, striking dan gelap. Aku takla review semua color. Anyway Hotlights Lipgloss ini ada keistimewaannya tersendiri. Nak tahu apa dia.. jom check it out


Hotlights Lipgloss yang aku nak review ni adalah color Glimmer. 


 
First yang best adalah ada cermin kat side tepi Hotlights Lipgloss. Kalau takde cermin nak pakai lipgloss ini, korang tak payah risau, sebab ada package sekali cermin tu. huhu 


 
Yang kedua bestnya bila korang buka penutup lipgloss ini. Tada.. Ada lampu ok..hehe itulah namanya Hotlights Lipgloss. Dalam gelap pun boleh pakai. Kalau blackout takde lampu suluh boleh guna ini..hehe 

 
Tengok betul tak apa aku cakap. Dalam gelap pun boleh guna. Macam hantu pula muka aku..hehe.. Please ignore tang muka yang agak seram tu.. 


 
Color yang aku ada ni sweetla. Tak berapa nampak pun color dia bila pakai. So sapa2 yang tak berani nak pakai color yang terang, korang boleh try color ni.

I
nilah hasilnya.. Tolong fokus kat bibir je ye.. Muka tu memang tak makeup itulah muka semulajadi..huhu.. So kalau berminat boleh dapatkan di pasaran segera.

2 comments:

Nadya Bubble said...

Nice one :D


**SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

Sherry said...

hehe.. beauty stuff.. :D never get enough :D

we gals love beauty

namesherry.com

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.