RSS

Friday, June 27, 2014

Review movie : transformers age of extinction

Korang dah tgk belum transformer ya g baru ni? Nak berlagak sikit.. aku dah tgk ok.. hehe. Cerita ini memng lama 2jam 45minit. Aku nasihatkan korang kalau penat atau mengantuk jangan layan cerita ni sebab mungkin akan tertido. Lagi satu amik yang 3D baru feel.

Bagi aku personally cerita ini penuh dengan aksi. Memang best. Jalan cerita memang agak panjang macam cerita hindustan. Tapi bagi aku mata aku sentiasa memandang kat skrin dan takla smp menguap. Huhu

Berbaloi rasanya bayar mahal untuk cerita ini. So kalau rasa nak layan movie before puasa ini mungkin ini adalah cerita untuk korang tontoni.  Sinopsis sikit pasal cerita ini : kisah transformer autobot dalam menyelamatkan optimus primes selaku ketua transformer dan menyelamatkan bumi dr org jahat.

Nak tahu lebih lanjut pasal cerita ini jom layan kat panggung. Filem wajib tonton, aku bg 4.5 dr 5 bintang..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.