RSS

Thursday, June 19, 2014

Peluang menangi Jazz Petrol bersama Dettol


Teruja tak bila baca tajuk ni? Sapa yang tak teruja tu memang takde perasaan lah.. Yela orang nak bg free pun taknak. Ini bukan cubaan tapi memang betul. Dettol mengajak semua warga Malaysia untuk berpeluang memenangi sebuah Jazz Petrol dan hadiah bernilai RM100,000.


Dettol, jenama protection no 1 Malaysia melindungi keluarga 100% dari bakteria. Sebagai salah satu inisiatif untuk memberi kesedaran dan menghargai pengguna Dettol yang selama ini menyokong Dettol, Dettol memberi peluang memenangi hadiah ini dengan membeli produk mereka. Antara produk Dettol adalah shower gels, sabun, hand sanitizers, liquid hand wash dan anti-bacterial wet wipes. Selain Jazz, Dettol juga menyediakan 100 hadiah setiap minggu selama 8 minggu yang bernilai RM100,000. 


 
3 langkah mudah untuk memenangi hadiah hebat ini: 
1. Beli produk Dettol yang berharga RM20 ke atas 
2. Jawap soalan “Saya guna DETTOL kerana saya yakin ia memberi 100% perlindungan, BETUL atau SALAH?” 
3. SMS - Type (DETTOL)(tarikh resit DDMMYY)(jumlah harga resit)(12-digit I/C number)(jawap soalan)(nama) dan SMS ke 32632 
Contoh: DETTOL 300514 RM22.70 821010101234 Betul Nita Ahmad 
- Retain sales receipt (dated within Contest Period) as proof of purchase. 

Post - Isi borang pertandingan, kepil dengan bukti pembelian dan hantar ke alamat yang tertera di borang sebelum 30 Jun 2014. 


 
Pertandingan bermula mulai 1 Mei 2014 sehingga 30 Jun 2014.Borang boleh didapati di supermarkets, hypermarkets dan farmasi seluruh negara. Terma dan syarat boleh rujuk borang pertandingan.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.