RSS

Monday, June 23, 2014

Floria Putrajaya 14-22 Jun 2014


Floria di Putrajaya telah pun tamat semalam 22 Jun 2014. Ramai juga yang telah membanjiri Putrajaya untuk melihat keindahan flora di sana. Aku pun tak melepaskan peluang nak juga merasainya. Nak tahu apa yang ada pada pesta bunga itu pada kali ini. Lain tahun lain cara dan pamerannya. Aku pesta ini dah habis tapi aku nak share juga pada korang terutama yang tak berkesempatan nak pergi pada tahun ini.


Aik, napa tiba2 ada pula gambar kucing comel ini? Anyway kat sana ada pameran kucing u alls. Memang comel, gebu dan geram je rasanya. Nasib baik terkurung dalam sangkar tau. huhu 


Ok sekarang kita proceed dengan pameran flora yang telah disediakan.
 

Amacam cantik tak? Teruja tak korang. Takpe yang terlepas nak pergi tahun ini kalau umur panjang Insyaallah boleh pergi tahun depan. Nanti dulu asik gambar bunga je. Nak juga tepek muka aku. Bukti aku pergi..hehe Poyo :p 



1 comments:

Norliza Nordin said...

tak terserempak lak kite kan.. hehhe

http://sinarcintaku.blogspot.com/2014/06/sambungan-cerita-di-floria-putrajaya.html

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.