RSS

Thursday, May 22, 2014

Ubahlah diri anda dengan Mary Chia

Angkat tangan sapa yang nak tampil bergaya di Hari Raya nanti. Aku pasti semua orang nak kan. Aku pun nak. Tapi bagaimana caranya nak tampil cantik menarik macam Natasya ni? Aku nak kongsikan pada korang semua. Nak tahu jawapannya..  

Pakar kecantikan dan pelansingan badan Mary Chia memperkenalkan pakej “Serlahkan Keanggunanmu” sempena Hari Raya bagi membantu para wanita kelihatan lebih anggun dan menarik ketika memakai baju kebaya kegemaran mereka. Mary Chia direka untuk mengubah wajah, badan dan minda anda agar anda kelihatan cantik berseri serta penuh yakin ketika menyambut musim perayaan dan menikmati juadah Hari Raya bersama orang tersayang. 

Sempena Hari Raya nanti Mary Chia menawarkan promosi yang hebat. Pakej 360 Complete Transformation for Body (untuk badan) ditawarkan hanya pada RM799, bagi memberikan penjimatan sebanyak RM3,361. Pakej ini termasuklah dua Ginger Infusion Exfoliating Detox (bernilai RM500), lima Intensive Weight Vaporiser untuk stimulasi kardio (bernilai RM2,000), dua Deep Essence Body Sculpt untuk rawatan sasaran badan (bernilai RM560), satu Invigorating Cellulite Buster (bernilai RM600), serta tiga Air Pressure Lift and Firm (bernilai RM300) dan dua Detox Sauna (bernilai RM200) bagi mengurangkan penahanan air. 

Pakej 360 Complete Transformation for Face (untuk muka) ditawarkan pada RM799, dengan penjimatan sebanyak RM1,571. Antara rawatan yang terdapat dalam pakej ini ialah dua Purifying New Facial untuk membuang toksin kulit (bernilai RM500), serta satu Anti-Pigmentation Cocktail (bernilai RM380) dan dua Intensive Eyes Treatment (bernilai RM240) untuk kawalan pigmentasi. Anda juga diberikan satu Purifying Acne Treatment Therapy untuk melawan jerawat (bernilai RM250), tetapi bergantung pada keadaan wajah, anda juga boleh menukar rawatan ini kepada Skin Detox. Kolagen juga turut diperbaharui semula dengan satu rawatan Oxy Face Spray (bernilai RM500), manakala rawatan pemulihan wajah datang dalam bentuk Anti-Gravity Sculpt (bernilai RM500). 

Tampilkan wajah dan bentuk badan baru anda pada Hari Raya ini! Ambillah peluang daripada pakej promosi “Serlahkanlah Keanggunanmu” dan kunjungilah mana-mana outlet Mary Chia untuk rundingan hari ini.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.