RSS

Monday, February 17, 2014

Pemenang ke 3 boling

Sabtu yang lepas, aku and the gang join pertandingan boling antara biro kat mines. Penyertaan secara mengejut. Mula2 rasa macam tak nak join maklumlah tak reti sgt main tapi akhirnya join juga.

Oleh kerana kami sekumpulan memang pakar baling masuk longkang so kami pun decide berlatih seminggu sebelum event. Skil bertambah lepas berlatih. Berkat latihan itu, kami pun berjaya menggondol tempat ketiga.

Rasa bangga juga sebab dapat kedudukan sebegitu. Memang tak disangka. Alhamdulillah rezki kami dapat hamper dan piala. Betullah kata pepatah practice make perfect.  Dimana ada kemahuan di situ ada jalan....

2 comments:

Ira said...

Tahniah zuriey & the gang..
Tak sia2 g berlatih smggu sblm perlawanan.. :)

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.