RSS

Wednesday, January 1, 2014

Muzium coklat Damansara di hari pertama 2014


First time dalam hari pertama pergi jalan kat muzium coklat.  Aku tak tau pun kewujudan muzium ni sebenarnya.  Tapi terjumpa masa Google.  Nak berjalan tapi tak tahu pergi mana. Itu yang tanya pak cik Google dulu. Last sekali pergi kat sini.

Masa sampai kat sini rasa macam salah tempat je sebab tak banyak kereta pun.dahla dekat kawasan kilang jalan pun lengang je. Cuak gak mula2 takut silap tempat

Memang tak ramai pun time aku pergi ni. Okla tempat dia cuma frust sikit sebab xdapat tgk cara proses coklat tu. So amik gambar jela. Ada gak jual coklat kat sini, harga not bad. Rasa ngidam nak beli coklat yg susah nak dpt macam jual kat Langkawi tu boleh datang ke sini.

4 comments:

Elvy Nellysha said...

dulu nak pergi .. hehehe ..in shaa Allah , smpai la kita nanti . hahaha


singgah sni .. meh folo kita ..i will follow bck !! salam ukhwah ! ^^

Wan Ahmad Izudean said...

ok. baru tahu pasal museum ni. huhu

Wan Ahmad Izudean said...

ok! baru tahu pasal museum ni :)

NurulHuda Alias said...

wahhhh...suke-suke...

mcm oversea je...hehehe

boleh follow Huda?

;)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.