RSS

Monday, November 25, 2013

Product Review: Loreal Paris Color Riche Les Ombres


Percaya tak agaknya bila aku bagi tahu semua orang boleh jadi make up artis? Nak ke? huhu.. Boleh tapi kat rumah jela. Dengan produk Loreal ni boleh mengasah bakat terpendam kita jadi makeup artis. Pelbagai padanan color yang ada dalam satu set Les Ombres ini.


So tak payah nak susah2 fikir color apa yang match bila nak pakai eye shadow. Loreal dah senangkan kerja kita. 


Ada macam-macam jenis padanan color yang ada. Cakap je nak color apa.huhu 


Ini adalah step-step nak guna Les Ombres ini. 


Ini pula kalau nak buat smooky eye 


Ini kalau nak nampak multi dimensional eye 


Aku pun tak nak mengalah nak juga test 


Inilah hasilnya. Lawa ke tak? Korang jawap dalam hati jela kan. Kalau tak lawa sebab aku tak berapa nak reti makeup-makeup ni. Teruja nak dapatkannya? Boleh dapatkan dipasaran dengan harga RM53.90.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.