RSS

Saturday, August 3, 2013

Cabaran Zespri Kiwifruit: Peluang menang trip ke Auckland & Rotorua


Hari ini aku nak berkongsi dengan semua pembaca blog ini terutama buat mereka penggemar buah kiwi. Berita baik untuk korang semua. Bukan sahaja mendapat khasiat yang banyak tapi berpeluang menang hadiah ok. Kira 2 in 1 la ni. Orang kata tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa tahu. Tak salah mencubanya kan  

Senang sangat nak join contest ini. 

1. Kumpul barcode pek Zespri Green Kiwifruit. 
2. Isi borang 
3. Join contest atau boleh redeem doll yang cute 

Untuk maklumt lanjut boleh layari http://www.zespri.com.my/dailyamazingandwin/

So apa tunggu lagi. Tak rugi korang keluar duit sikit beli Kiwi ni. Kumpul barcode pek korang dari sekarang. Tarikh tutup contest adalah pada 31 Oktober 2013.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.