RSS

Wednesday, August 7, 2013

Cabaran Zespri Kiwifruit: Genap seminggu


Sekejap je dah seminggu aku join cabaran ini. Cepat je masa berlalu. Seronok sebenanrnya join contest ini. Boleh explore dalam bidang masakan. Aku ini takde lah pandai benor masak. Paling terer pun masak air..hahaha..



Aku rasa enjoy join cabaran ini sebabnya tak susah mana pun. Boleh makan-makan, boleh try resipi baru. Banyak juga aku belajar pasal kiwi ini. Dari tak pernah merasa kiwi sekarang dah boleh beza rasa kiwi sungold dengan green. 

Ada lagi 7 hari untuk aku menempuhi cabaran ini. Harap dapat menghabiskannya. Wish me luck dan SELAMAT HARI RAYA

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.