RSS

Thursday, August 1, 2013

Cabaran 14 hari Zespri Kiwifruit


Hari ini bermula Cabaran 14 hari Zespri Kiwifruit. Aku sangat teruja ok dapat join cabaran ini. Gila tak teruja, dapat makan kiwi tu. Kat Malaysia ni memang susah nak dapat, harga pun mahal. Tapi kiwi ni memang mengandungi pelbagai khasiat. So aku tak boleh lepaskan peluang keemasan ini.



Aku baru tahu yang kiwi ni ada macam-macam jenis antaranya Green dan Sun Gold. Sun Gold ini tak berbulu ok.. Nampak sangat tak pernah makan kiwi ini. Maklumlah selalu makan mangga je.. Orang kampung katakan..hehehe.. Korang wish me luck ok. Cabaran ini start hari ini sampai 14.8.2013 nanti. Apa yang akan aku rasa selepas 14 hari? Stay tuned ok..

2 comments:

Ira said...

good luck zuriey.
bestnye dpt makan kiwi..

Suzlin Azreena Nordin said...

Buat pavlova bubuh kiwi kat atas ni pon sodap.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.