RSS

Monday, July 22, 2013

Product Review: Loreal Lucent Magique Skin Lumination

Sekejap je kan dah masuk 13 hari kita berpuasa. Hari ini dah berkumandang lagu raya di corong radio. Sehari demi sehari kita akan meninggalkan Ramadhan dan mula persiapan untuk raya. Macam biasa kalau nak raya mesti nak cantikkan. Ini untuk wanita-wanita lah. Bila jalan raya muka mula berpeluh, kena touch up balikkan. Ini mungkin produk sesuai digunakan untuk mengekalkan kecerahan kulit.
Loreal Lucent Magique Skin Lumination adalah Loreal tri-tone yang pertama dihasilkan. Ia membantu menghasilkan shape muka yang ideal. LUMINATING PINK TOURMALINE GEMSTONE - sebagai agen pencerahan dalam Skin Luminating Tri-Powder Foundation SPF19 PA+++, membuatkan kulit bercahaya. TRANSLUCENT LIGHT PEARLS POWDER - Membuatkan kulit lut pada cahaya. Memberikan kesan kulit yang cerah. WHITENING COMPLEX - Menjadikan kulit lebih cerah dan bercahaya.
Selain itu korang boleh membuat shape muka yang lebih menarik,3D look.  

SQUARE FACE: To create a longer and narrower face shape, use a darker shade Light-Infusing Foundation and blend along your jawline. This helps to “slim” down your strong jawline. Then highlight the cheek and chin area with the Light Touch-Up Pen.  

MOON FACE: Use a darker shade Light-Infusing Foundation to hide your pointed chin. Highlight your cheeks with the Light Touch-Up Pen or Pure Light Primer to bring out your features.  

FLAT NOSE: Apply a darker shade Light-Infusing Foundation along the side of your nose. Blend well. Then add a lighter shade on top of your nose bridge to create a 3D illusion. Finish off with the Light Touch-Up Pen on the bridge to create a sculpted high nose.
Loreal Lucent Magique Skin Lumination boleh didapti dengan harga RM59.90. Refills boleh didapati dgn harga RM39.90.

1 comments:

Jard The Great said...

dah lama tak dpt produk free.. hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.