RSS

Thursday, June 27, 2013

First time naik kapal terbang

Pergh.. Lama tak update blog ini. Entah ada orang datang ke tak. Berangan je la nak orang datang kan.huhu. Anyway aku memang tak berkesempatan nak update. Keje banyak pas2 brodband lak adik aku guna kat kampung. Memang terbiar lah blog ini.Tambahan pula aku pergi bercuti baru-baru ini. Happy mak u alls. Ceh. Aku pergi Vietnam dengan member ofis 8/6/2013 yang lalu. Dah lama juga la, tapi letih nya macam ada lagi..hehe
Aku memang teruja betul nak naik kapal terbang. Ala naik Air Asia je. Insyaallah murah rezki nak merasa naik MAS pula. Walaupun naik kapal terbang yang comel ini tapi debaran tetap ada. Huh.. Nasib baik aku tak menjerit time nak berlepas dengan lending. Jakun la katakan. Bila dah ada kat udara macam tak percaya je rasanya. Alhamdulillah selamat aku pergi dan balik.
Ini baru starting cerita pengalama aku ke Vietnam. Vietnam memang sesuai untuk mereka yang nak shopping sakan. Murah beb. Yela duit kita lagi besar dari duit diorang. Mana tak masyuk membeli belah. Oklah nanti aku akan cerita tempat berst untuk korang bershoping kat Vietnam dan apa yang perlu dan tidak perlu buat masa kat sana. Need to go first. Bye

4 comments:

Mimie Freakontangious said...

memang dah lama zuriey.
lama tak dengar update.

Sumijelly Sumi said...

Okla tu pernah gak naik kapal yerbang..mana ada jakun pengalamn tu...hik3

Nanti share yek apa yg menarik kat vietnam

http://Sumijelly.com

- zuriey - said...

Mimie Freakontangious : 2la.. bz memanjang..
Sumijelly Sumi : terasa mcam orang jakun je kak..huhu

Mimie Freakontangious said...

bz kerja ker, bz g event sana sini?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.