RSS

Thursday, May 2, 2013

Product Review:Loreal Paris Shine Caresse



Loreal Paris memperkenalkan satu lagi produk terbaru mereka,Shine Caresse. Lipstik terbaru ini sesuai sangat untuk mereka yang inginkan bibir yang lebih natural dan moden. Tidak terlalu pekat dan tidak terlalu menonjol. Memang nampak sweet kalau guna lipstik ini. Betul tak tipu. Aku dah cuba.

 

Bibir akan lembap dan bertahan lebih lama dengan Shine Caresse. Lipstik ini di perbuat dari 30% air dan 60% minyak. 

SHINE CARESSE: 
• A soft, moist-look effect 
• Light, luminous shine 
• Long-lasting hold 
• A sensation for fresh moisturization

  
 Terdapat 6 color iaitu Venus (600), Bella (604), Lolitta (606), Juliette (702), Princess (801), Faye (804).Shine Caresse boleh didapati di pasaran dengan harga RM35.90

1 comments:

Ira said...

blh la try lps ni.. hehe.. ira pn x ske sgt kalau lipstick tebal2 ni

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.