RSS

Friday, April 5, 2013

WeChat Party 2013 Yang Awesome



Hi Korang, Its party time! So bila dapat opportunity untuk ke WeChat Party ni, haruslah I am no. 1. Sebelum kul 7pm lagi aku dah sampai, yelah takut tak de parking plak kan.

 

Sesampai je register dulu, then kemudian camwhore bagai. Hah amik ko gamba pepuas. Ramai gak kengkawan blogger yang datang. Ada geng borak kan. 

 

Sebelum event start, jom kita makan dulu. Walaupun nampak simple tapi sedap oo. Yelah memasing tengah lapar tuh baru balik keje kan. 

So opening act ada dance performance. So sambil makan tu sambil tengok lah ye. Hah tergeliat badan diorang pusing-pusing bagai.

  
MC malam Rudy. Nampak cam serabai je, tapi dia hilarious giler beb. 

 
So kata-kata aluan dari Mr Ponshu Yeung Vice President, Tencent International Business. Citer sket pasal WeChat ni lah.

  

Kemudian ada performance dari Vivian Chua dan Henley Hii. Sedap gak diorg berdua ni duet. Lagu yang diorg nyanyi pun not bad gak lah. 

Oh ye lupa nak kasi tau, sambil event berjalan korang perasan tak skrin kat belakang tu. Itu lah WeChat apps ni. Tengok orang boleh share, komen apa yang diorg rasa event malam tuh. Hah, memacam lah yang bebudak ni tulis.

  

Ada performance lagi, tup-tup Awi Rafael keluar. Aduiyai. Best giler wei. 3 lagu dia nyanyi. Best tuh coz boleh nyanyi sesame sekali. Dah macam konsert plak

.  

Ada 2 game, satu game 10 orang pemain. Jawab-jawab soalan gak. Ada yang senang da nada yang susah. Pemenangnya dapat iPad tuh. Jeles aku…

  

Ada gak lucky draw. Hadiah pun not bad gak dan ada sorang tu dapat Ipad tau. Murahnya rezeki mamat tu lah. 

Thank you WeChat coz sudi jemput aku malam tuh. Enjoy sangat lah! 

Korang, 

Masih tak tau lagi Apa WeChat tuh? 

WeChat ni merupakan satu aps untuk kita berkomunikasi dengan kengkawan kita secara FREE, anytime anywhere asalkan ada internet line or data kat smartphone kita ni lah. 

 

Mehlah install WeChat apps ni. Semua smartphone tak kira Ios, Android, Symbian, Blackberry dan Windows phone boleh tau. Lagi plak FREE je download dan install tuh.

Duta untuk WeChat adalah Shaheizy Sam dan Lisa Surihani. Pasangan yang serasi kalau berlakon bersama.



Layan video komersial WeChat bersama duta mereka, Shaheizy Sam dan Lisa Surihani



Untuk info lanjut, korang boleh layari laman : 

Jom WeChat!

4 comments:

hana hadi said...

waaah meriah betol

Anis Athia said...

Kak zuriey pun ada malam tu? Tak perasan pulak.. Huhuhu

Ladfe Amir said...

tak minat lah nak join party2 macam ni..

tak kena dengan usia

hazman aka species1980 said...

Rudy tu muka jack black - school of rock....memang kelakar....suka event kat sini sebab tempat besar

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.