RSS

Monday, January 14, 2013

Xpax: Don't Lose It All (Ep2)


Bila tgk gambar atas ini ingat tak sebelum ini aku ada cerita pasal DATA? Tak ingat takpe sebab korang boleh tengok semula di entry ini,Xpax : Don't lose it all. Imbas kembali pada kisah hubungan Amy dan Nick yang berjauhan dan kerana Data mereka terpisah. Amy frust sangat sebab Nick tak reply mesej dia, tak berhubung lagi dengan dia. Adakah Amy still menunggu Nick dan apa yang terjadi pada Nick?

Untuk mengetahui sambungan cerita itu, mai layan video bawah ini.



Amacam boleh teka apa yang berlaku? Adakah Nick kembali semula dan cincin siapakah itu? Rasa teruja nak tahu kan, tapi tunggu sambungan kisah ini pada 18 January 2013 #DontLoseItAll @xpaxsays.


4 comments:

hazman aka species1980 said...

comey je MISAI si JOE tu kan....kah3x

KiD said...

wallaaaaaahhh... ada sambung lak yea?

Lina said...

emm tak penah tgk cite ni so xleh nak komen hehe

boni kacak said...

entah apa lah akan jadi pada hubungan nick dan juga tipah...

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.