RSS

Thursday, January 3, 2013

Tangkap, Edit, Kongsi dan Menang Kamera Samsung Galaxy

Samsung Galaxy bukan hanya sekadar handfone, tetapi kini ada Samsung Galaxy Camera sehebat handfonenya. Mana tidaknya, GALAXY Camera ini adalah yang kamera Samsung pertama yang boleh connect dengan 3G dan Wi-Fi dikuasai oleh platform terbaru Android™ 4.1 (Jelly Bean). Canggih tu, lepas ambil gambar terus upload dalam facebook. Mesti ramai yang mengidamkan kamera ini.  

Ini ada satu cara mudah yang korang boleh cuba untuk dapatkan Kamera Samsung Galaxy ini. Boleh dapat PERCUMA. Step yang korang kena buat,Tangkap, Edit dan Kongsi. Senang je kan. Korang ambil gambar dan muatnaik gambar tersebut. Senang cerita meh join contest “This is my moment, LIVE”. Cari gambar-gambar korang yang cantik dan menarik then submit borang kat laman web ini. 

Kalau tak tahu nak ambil gambar apa, korang boleh dapat idea dari blogger seperti KY, Ken Wooi, Ceera dan Shea. 5 pemenang akan dihadiahkan Samsung Galaxy Camera. 


Aku pun dah join..hehe.. Walaupun gambar tak seberapa.. Tak salah mencuba nasib. Cepat-cepat sebab contest ini akan berakhir pada Ahad, 20 Januari 2013. Goodluck ye!

2 comments:

Ira said...

good luck zuriey..
gmbr kita amik tu, xkisah ke ngan camera apa?

Anis Athia said...

Waa.. Nak menang jugak! Hehehe
Good luck akak :)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.