RSS

Tuesday, January 1, 2013

010113- Genting Highland


Happy New Year, 2013. Sekejap je kan, 2012 dah jadi memori. Yang baik jadikan tauladan yang buruk jadikan sempadan. Tahun 2012, biasa sahaja bagi aku takde sangat sweet memori. Aku tak pergi holiday mana-mana pun, duk ulang alik dari KL-Melaka. Itu sahaja. So takdela entry review tahun lepas. Untuk blogging pun tak banyak sangat event yang aku join, more fokus on work.



Pembukaan 2013, tak dirancang. Semuanya kebetulan. Sampai aku kat Genting Highland. Lama seh tak pergi sana. Seronok dapat tahu pergi Genting walaupun dah lewat aku bertolak ke sana. Dah petang pun, adalah 2,3 jam kat Genting. Yang tak bestnya aku main satu game je..huhu 



Banyak bergambar je kat sana. Tengok siap ada anime lagi tu. Okla rasa kesejukan kat atas Genting tu. Baju pula tak cukup tebal, menusuk  ke dalam sum-sum tulang. Aku harap tahun ini lebih banyak kenangan manis tercipta dan lebih bahagia. Thanks to him belanja aku pergi Genting..huhu 

2 comments:

Nadya Bubble said...

Aah lah... Dah lama tak pi Genting.

Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Ira said...

Ira pn lama x g genting.. lama sgt. pdhal dkt je ngan kampung.
Siapa kah itu?? Semoga bahagia & ceria selalu.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.