RSS

Sunday, December 30, 2012

Video lucu artis ‘Be Creative’ Galaxy Note II


Untungnya siapa yang ada note II. Boleh mengasah bakat dan kreativiti. Bila aku nak dapat merasa pakai. Ok stop berangan. Ini nak story pasal 'Be Creative' Galaxy Note II. Artis kita ni pun berbakat tau, kreatif menggunakan Note II. Tak percaya tengoklah video kat atas tu.

 Selain video dari Syarifah Amani, ada lagi selebriti lain. Antaranya Razif Hashim,Adam C dan Ernest Zacharevic. Nak tengok video arti lain boleh klik kat bawah ini: 

Razif Hashim: http://www.youtube.com/watch?v=Yza27fy6Q-A 
Adam C: http://www.youtube.com/watch?v=US2IC5clSus 
Ernest Zacharevic: http://www.youtube.com/watch?v=UKBF1YZiq30 

Yang tiada Note II pun boleh serlahkan kreativiti korang dan boleh menang hadiah. Pilih salah satu artis di atas yang korang suka, dan sambung apa yang artis tu buat. Nak tahu lebih lanjut layari becreative.my .Kita tengok sapa yang lebih kreatif

2 comments:

Anis Athia said...

Kawan anis pun guna note 2. Nampak macam best je application die.. Aaa jealous ;)

Ira said...

bila la kita nk merasa guna note 2 ye zuri. samsung xde ke bg try cam iphone hr tu?
hehehe...

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.