RSS

Monday, December 31, 2012

Tangan di bahu mata ke atas


Buat sesiapa yang kerja hari ini 31 Disember 2012, hari ni merupakan hari kerja terakhir untuk tahun 2012. Besok kita akan menyambut tahun baru 2013. Dah pasang azam baru ke stil pegang azam yang lama yang belum tercapai. Apa sahaja azam korang aku doakan semuanya akan dimakbulkan, amin. Janji azam yang baik-baik. Memandangkan besok cuti hari ini mesi ramai yang mengalami penyakit Monday Blues. Entry ini khas untuk menghilangkan sedikit sakit korang. Takde pe pun, cuma gambar-gambar sengal aku dgn adik aku dalam kereta. Jomlah usha...
 

Mula-mula testing jap ambil gambar dalam kereta.Oh blur nampaknya.


First photo, kenalah muka cantik dulu.. Cantik ke? 


Asyik buat muka comel je, bosanlah.. Cer senyum lain sikit.. 



Ali Cafe..Budget lawa la tu..huhu..Nyampah i 


Apa ko cakap aku ha? What the fish.. 


Eleh duk kata orang dia pun sama budget sweet la tu.. Sweetla sgt..huh 

Lantaklah kalau ada orang nampak reaksi kitorang dalam kereta ini. Yang penting kitorang enjoy.!!!

2 comments:

Ira said...

Hahahaha.. gmbr yg last tu paling menarik..

NICK IRFAN said...

hahaha apa2pun hppy new year

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.