RSS

Sunday, August 26, 2012

Rezeki bulan Syawal


Selamat Hari Raya.

Lama dah tak update blog ni. Busy sikit raya ini. Tak sempat nak online sangat. Melayan tetamu la katakan. Layan ke? hehe.. Macam mana raya korang semua? Best tak. Pejam celik pejam celik dah seminggu kita beraya kan. Besok dah mula kerja dan sekolah. Malas benar rasanya.

Rezeki apa la aku nak ceritakan. Duit raya? Dah tak dapat lagi dah. Bos aku je hulur hari tu. Jadilah alhamdulillah. Time raya ni mula rasa nak jadi budak-budak balik, yela dapat duit raya. Teringat masa belajar dulu. Time tu dapat duit raya paling banyak. Seronok gila. 

Ini bukan cerita duit raya tapi duit blogging aku. Memang tak berapa banyak pun. Tapi macam tak sangka banyak pula BE yang ada. Terkejut juga rasanya. Mana idoknya dah seminggu kot aku tak update. Inilah rezeki namanya. Bila nampak berderet BE teruja pula nak kongsi cerita ni. Bukan nak berlagak tau.


So korang jangan sesekali mengalah tulis blog ni. Tak rugi pun tau. Untung sabut timbul untung batu tenggelam. Dahla nanti kita sambung lagi. Selamat berjalan ke rumah terbuka!

6 comments:

CikLily Putih said...

chaiyok!!!

akubiomed said...

Blogger akan tersenyum kalau mendapat BE daripada Nuff. :-)

hazman aka species1980 said...

perghh... rezeki betul laaa.. ENAM BE JALAN SEKALIGUS tue....

Nurul Akmal said...

Tahniah Tahniah... banyak tu.. hehehe

Saya Disini said...

thniah

Top Niaga said...

tahniah

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.