RSS

Wednesday, August 1, 2012

Berbuka Puasa : Tony Roma's


Semalam berbuka puasa di Tony Roma's. Ada sebab kenapa aku berbuka kat sana. Mula-mula aku pergi Tony Roma's kat Pavilion tapi tutup. Letih tu redah jem. Then pergi pula Tony Roma's kat Garden. Sanggup tu.Nasib baik tak tutup. Kalau tak kebulur di buatnya.



Inilah sebabnya aku berbuka di Tony Roma's. Dapat voucher RM10 sebanyak 4 keping tapi yang boleh guna 3 keping je. Tipah tertipu.huhu 


 
Letih gak la semalam. Orang dah kenyang berbuka aku dengan member baru sampai. Muka masa ni nak air je.huhu. 


 
Starter untuk kami. Tak tahula roti cicah apa tu. Roti dia keras sikit.huhu 


 
Yang ditunggu-tunggu ,Cranberry Mojito. Memang sedap air ni. Lega sikit tekak bila dapat air ni 


 
Ini member aku order,Milk Shakes. Sedap gak ada cream atas tu 


 
Yang ini makanan yang kawan aku order,FISH & FRIES.Besar o pinggan dia. Memang boleh makan 2 orang ni 


 
MOJO CHICKEN pilihan aku. Tak tahu nak order apa sebenarnya. Tak habis pun aku makan sebab tak menepati citarasa aku. 

Last-last kena nak dekat RM100. Aduhai tak berbaloi je datang walaupun ada voucher tu. Rasanya ini kali pertama dan terakhir aku makan kat sini. huhu

8 comments:

aniqbukhary said...

Rasa lapar plak tengok entry nie... ^_^

Ira said...

zuri.. dkt 100 tu da tolak voucher ke? mahal nye..

Atz Homestay said...

kak azue x pernah makan kat sini...x syedapp ehh...adoii ciann dier makan mahal2 x syedap plak...jauh plak tu mencari yerr....baik mkn kat otel kan buffet ramadhan...puass hati

nur said...

zuriey..
amboi bbuka kat tony roma's..

Anis Athia said...

agak la, mahal gile..sekali sekala takpe lah kan..hahaha..voucher tony romas tu kt tak sempat guna pun sbb x sempat nak kelur..ada exam..huu..

Azham Vsvc said...

Teringin nak try kt Tony Roma's...member selalu bawa awek dia lepak yg kt Mid Valley, awek dia la ajak haha...pastu bila balik umah mesti member membebel poket dah kering hahahaha

Azham Vsvc said...

Teringin nak try kt Tony Roma's...member selalu bawa awek dia lepak yg kt Mid Valley, awek dia la ajak haha...pastu bila balik umah mesti member membebel poket dah kering hahahaha

Rizal Sadiman said...

amboi sakan dia eh?

haha

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.