RSS

Sunday, July 22, 2012

Yogen Fruz yogurt berkhasiat dan rendah lemak


Selamat Berpuasa semua. Minta maaf la kalau entry ni buat korang terliur time puasa ni. Takpe kalau rasa terliur buka puasa nanti boleh beli.hehe. Tempoh hari aku berpeluang merasai sendiri di Kota Damansara. Keistimewaan Yogen Fruz ini mengandungi probiotik kultur (baik untuk perut) dan juga 98% tiada lemak. So tak perlu risau akan naik berat badan. Lagi satu jangan risau sebab Yogen Fruz ni halal.



Acara dimulakan dengan penerangan oleh Encik Azli Jamil pemilik Yogen Fruz




Antara topping yang boleh dipilih




Macam-macam jenis coklat boleh di dapati



0% lemak tu.



Ini adalah machine kalau kita nak buat sendiri.





Buah-buahan segar pun ada juga.



Nak tambah manisan kasi lagi sedap



Air mineral pun ada juga. Cantik design botol dia.



Yang ini memang budak-budak suka ini. Candy and marshmallow.








Strawberry Cheesecake so delicious.Yummy!



Smoothies Strawberry, terbaik




Very berry, gabungan semua berry.




Yang ini aku dengan kawan aku beli. Perisa mango, cantik tak kami decorate hehe




Boleh jadi model Yogen Fruz tak? hehe 

Excited kan tengok, rasa memang tak dinafikan sedap. Boleh cuba di outlet yang ada. 
Lokasi di seluruh Malaysia boleh di dapati di SINI 
Info lanjut layari Facebook Yogen Fruz

6 comments:

daiflora said...

bile kte nk g?hehe..
nmpk menyelerakan..

kartikel.com said...

pergh..terliur lah puasa2 ni..
kat bangi dh ada boleh a pegi ni..

nur said...

Salam Zuriey,
Selamat Berpuasa ye..
Memang menggiurkan ni..

hazman aka species1980 said...

gaya pose model yang menarik saya nak beli yogen fruz laaa

Azham Vsvc said...

Hahaha...sengaja kan! hehe gurau je...selamat berpuasa Zuriey hehe

Nurul Akmal said...

Hehehe boleh... comel jer model yogen fruz.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.