RSS

Wednesday, July 4, 2012

Social Media yang baru, Gushcloud. Jom daftar

Sekarang ni facebook memang social media yang paling banyak penggunanya. Majoriti ada akuan facebook kan. Memang banyak lagi platform social media yang lain. Yang terbaru adalah Gushcloud baru sahaja dilancarkan.


Fungsi gushcloud ini lebih kurang macam facebook juga. Kita boleh cari kenalan baru, letak status dan boleh share story (blogpost, vlog dan photo). Bagi blogger, ini salah satu tempat untuk ping entry anda. Boleh share entry terbaru. Setiap yang entry yang di kongsikan akan dapat point. 


 Point ni aku rasa boleh redeem and dapat reward. Benda baru lagi kan banyak lagi yang kena explore. So, jom register sekarang. Tak rugi pun. Free je. Leh tambah network nanti. Kalau korang register jangan lupa subscribe aku(zuriey aziz). Search la nama aku nanti. Nanti aku subscribe korang pula.



Ini profile page aku. Baru lagi kan tak sempat nak touch up. 


Apa tunggu lagi jomlah daftar www.gushcloud.com

3 comments:

#ciksuzlin said...

Kite dah daftar! <3 and suscribe akak. Huhuhu.

Azham Vosovic said...

haha....byknya social website skrg....I ada byk sgt profile takut tak terjaga je heheheh

hazman aka species1980 said...

facebook sudah memadai... ehehhe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.