RSS

Monday, July 30, 2012

Product Review :Loreal Paris Lash Architect 4D


Lepas habis berpuasa kita akan menyambut Hari Raya. Para wanita kat luar tu mesti nak tampil menarik di Hari Raya nanti. Loreal Paris memperkenalkan maskara terbaru Loreal Paris Lash Architect 4D yang pasti membuatkan anda lebih menarik. Selalu kita dengar pasal 3D, tapi kali ini kita up lagi 4D. Kesan pemakaian maskara ini sehingga 4 dimensi.


Kehebatan 4D yang mampu dilakukan oleh Loreal Paris Lash Architect 4D. Ini yang kita harapkan bila memakai maskara. Boleh menampakkan bulu mata lebih tebal, panjang, lentik dan menambahkan jumlah bulu mata.


Ini bukan auta tapi fakta. Aku dah try untuk merasai sendiri kehebatan maskara ini.


Tada..Nampak tak beza sebelum dan selepas penggunaan maskara ini. Memang diluar jangkaan. Sesuai sangat nak guna masa Raya nanti. 

Apa tunggu lagi. Spend sedikit duit untuk kelihatan lebih cantik Raya ini. Dapatkan di pasaran mulai Julai 2012 di pasaran dengan harga RM54.90.

1 comments:

Rizal Sadiman said...

wahh org perempuan mmg tak boleh hidup tnapa make up and stuffs kan? ehhe

dah masuk dlm majalah remaja? hebtanya!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.