RSS

Monday, July 9, 2012

Product Review : L’Oréal Paris Hair Expertise™ EverSleek


Sekarang ini, pelbagai jenis gaya rambut yang boleh kita buat, nak lurus, nak kerinting, nak berwarna dan macam-macam lagi. Kalau kat salon, memang macam-macam style rambut yang boleh kita buat. Tanpa disedari ini boleh menyebabkan rambut kita over-process.Over-process ialah over-brushed, over-blow dried, over-styled, over-smoothed, and over-washed (berlebih semuanya). Over-process ini boleh menyebabkan ikata rambut lemah dan rapuh. L’Oréal Paris Hair Expertise™ memperkenalkan L’Oréal Paris Hair Expertise™ EverSleek Sulfate-Free Anti-Frizz System memberi rawatan kepada rambut dengan minyak botani yang memberi over-process penyelesaian semulajadi supaya rambut tampil licin seperti sebelum.



Diinspirasikan oleh aromaterapi botanikal, L’Oréal Paris Hair Expertise™ merupakan generasi baru penjagaan rambut yang menggabungkan bahan botanikal terbaik bukan sahaja merawat rambut tetapi menjadikan rambut seperti yang diinginkan. 

EverSleek shampoo mengandungi lebih dari 60% soft cleansing agents yang kaya seperti krim manakala conditioner mengandungi enam kali care actives. 

 
EverSleek Smoothing Deep Conditioner Mask - memelihara rambut dengan bahan aslinya untuk mengawal kerinting dan meningkatkan pengawalan minyak botani semulajadi menembusi serta merta ke dalam gentian rambut. Gunakan sekali seminggu semasa rambut basah. 

EverSleek Smoothing & Protecting Mist - melindungi dari bahan/alat panas dan suhu sehingga 230°C. Gunakan setiap hari bagi melindungi rambut supaya nampak lebih lembut dan berkilat. 

EverSleek Ultimate Smoothing And Anti-Frizz Serum. - Mengawal mengeritingkan dengan serum rambut bebas silikone. Rambut akan licin berkilat. 

Untuk tampil dengan rambut menawan dapatkan L’Oréal Paris Hair Expertise™ EverSleek Sulfate-Free Anti-Frizz System eksklusif di Watsons dari harga of RM29.90 ke RM42.90.

3 comments:

Azham Vsvc said...

wah...over segalanya rambut kita ni hehe....tu la rambut I pun da start gugur...risau sgt....

Sharidawati Shahrudin said...

ohh inilah rahsia rambut zuriey yg cantik ek? *eh tetibe*

(konon2 pernah tengok zuriey free hair) hehehe

- zuriey - said...

Azham Vsvc: yeker..kena cepat bertindak tu
Sharidawati Shahrudin: 2 la cam penah tgk je rambut kita,,hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.