RSS

Thursday, July 12, 2012

Kem Kecantikan MyMaxi-Peel


7 Julai 2012 yang lalu bertempat di De Palma Hotel, Shah Alam telah berlangsung kem kecantikan MyMaxi-Peel yang di anjurkan oleh Maxi-Peel Malaysia. Program MyMaxi-Peel Journey telah dilancarkan pada Mei bertujuan sebagai platform bagi 8 orang wanita berusia 25-45 untuk merasai pengalaman dalam menggunakan Maxi Peel (produk pengelupasan)
 


8 wanita yang bertuah adalah Norliza Binti Romizi, Pua Hui Teng, Ayu Rafikah binti Mohd Amin, Rabiatul Adawiyah binti Zakaria, Hazlind binti Ahmad danSaadiah binti Rahim dari Klang Valley, dan Ronita binti Ismail dari Kuantan, Pahang dan Nor Salynata binti Salim dari Batu Pahat Johor. 

Kem ini memberi peluang kepada 8 finalis untuk memahami kompleksiti dalam penjagaan kulit.
Dr. Ham Man Chin menerangkan tentang fungsi kulit, apa yang perlu dan tidak dalam penjagaan kulit. Zenny Sallihuddin, At-Home Champion of Biggest Loser Asia 2009, Ambassador of Maxi-Peel Malaysia, berkongsi pengalaman bagaimana beliau menghadapi segala dugaan dan mendapatkan keyakinan sehingga menjadi artis recording dan terpilih sebagai ambassador of Maxi Peel. Ms Charmaine Sales, the Associate Brands Manager, menerangkan tentang setiap produk Maxi Peel dan cara penggunaannya.. 


Splash Corporation's Head of Research and Development Department, Ms . Christina Buenafe memberi sedikit penerangan tentang produk Maxi-Peel Final date journey ini adalah pada 8th September 2012. Video setiap peserta MyMaxi-Peel Journey. Cerita mengenai diri dan mengapa join MyMaxi-Peel Journey. Bersama Duta Maxi-Peel Malaysia,Zenny Sallihuddin Bersama orang penting Maxi-Peel Filipina. Bersama Ziera,kami 2 orang blogger sebagai media untuk kem ini. Bersama Ruby , blogger dan peserta MyMaxi Peel Journey. 

 Ini produk yang para peserta akan cuba. Aku pun dapat juga. Aku dah try sabun dan lotion memang best. Nanti aku akan review tentang produk dan cara penggunaannya.

Goodluck pada semua peserta. Harap Maxi-Peel dapat merubah dan menambahkan keyakinan diri anda.


Infomasi lanjut layari Facebook Maxi-Peel Malaysia : http://www.facebook.com/MaxiPeel.Malaysia

3 comments:

#ciksuzlin said...

Waaa~~seronoknya. Kita pun nak juga pergi event macam ni (>________<)"

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... patutnya diorang kena buat jugak tau untuk blogger laki.... hurmmm....

Azham Vsvc said...

Untunglah diorang...dpt RM seribu lagi tu...masyuk! heheheh

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.