RSS

Thursday, July 5, 2012

GO FORTH | This is a Pair of Levi's®.


Semalam aku sempat join event Levis. Levis memperkenalkan koleksi baru mereka Fall/Winter 2012 bertempat di Zebra Square. Tak mo cerita panjang lagi, moh kita tengok koleksi terbaru Levis, bukan sekadar jeans. Check it out



 

Cantik-cantikkan koleksi Levis ini. Untuk skinny people pun ada dah sekarang ini. Nanti aku nak try cari kat shoping la, boleh merasa pakai Levis lepas ni.huhu 


 
MC untuk hari tersebut. 


 
Wakil dari Levis memberi sepatah dua kata sebelum show di mulakan


 
Saat di nantikan, jeng..jeng..jeng Nak tahu apa yang dinantikan tunggu sambungannya..hehe..Banyak lagi gambar nak share.

2 comments:

Azham Vosovic said...

Hehe....murah rezki Zuriey...selalu join event best2 ...nak join juga lain kali hehehehe

hazman aka species1980 said...

cool giler wakil dari LEWIS tue - boleh nampak pusat kat perut dia... hehehehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.